KONSTPEDAGOGIK

 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM/FACEBOOK: UNGKONSTTJORNEDALA

 

 

barnverksamhet

IMG 1126

art walk

 

Barn och Unga

Hos oss kan du bli inspirerad, upptäcka nytt, känna dig nyfiken och bekanta dig med samtidskonsten. Du möter konsten i våra utställningar genom konstnycklar, guidade visningar, workshops, konstprat eller med ett specialkomponerat program. Hör av dig så berättar vi mer!

Vi har även en öppen verkstad under våra vernissager där vi hittar inspiration från pågående utställning. Varje onsdag är det vanligtvis konstklubb kl 15-16.30 i konsthallens projektrum - drop in, 20 kr. Men pga covid-19-pandemin är den för tillfället stängd. Vi jobbar på att hitta ett smittsäkert alternativ under tiden.  

Naturen är ständigt närvarande på Tjörnedala, under våren och sommaren kan du upptäcka konstinstallationer längs vår utomhusutställning Art Walk, skapa egna konstverk av naturföremål och lyssna på havets brus. En mängd vandringsleder går bara några meter från konsthallen med en fantastisk utsikt över Stenshuvud.

Under skolans alla lov arrangerar vi worskhops, info om dessa läggs upp på vår aktuelltsida samt på instagram och facebook @ungkonsttjornedala.


Välkommen att kontakta vik. konstpedagog Charlotte Elm Ravn för mer information,

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


 

Konstklubb

Varje onsdag har vi som sagt vanligtvis skapande verksamhet i vårt projektrum. Tillsammans med vår konstpedagog skapar vi i olika material och former såsom måleri, lera, textil, pysselverkstad, miniatyrer, smyckestillverkning, tovning mm. Yngre barn med sällskap av vuxen. Kostnad 20 kr, då ingår material och sugrörsdricka. Vi återkommer med information om en smittsäker variant inom kort. Håll gärna utkik på sociala medier @ungkonsttjornedala! 

 


 

Art Walk, en återkommande utomhusutställning

För oss är konst och natur nära sammankopplade och viktiga källor till att stimulera sinnena och välbefinnandet. Skönheten i landskapet med former, färger, hav och kust påminner om en konstupplevelse. Genom ett samarbete med Stiftelsen Skånska Landskap ger vi dig möjligheten att uppleva konst och natur tillsammans. Under sommarmånaderna och en bit in på hösten möter du platsspecifika konstinstallationer längs en vandringsled, mellan Baskemölla och Vik. Slingan kallar vi Art Walk. Vi arrangerar visningar och workshops knutet till Art Walk samt ett konstpedagogiskt material du gärna får ta del av. Kontakta vår konstpedagog för mer info, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Foldrar finns att hämta på konsthallen!

 

 

 

 

basta havet 2

Anders Kappel. "Bästa havet" 2020

CARSTEN NILSSON Art Walk

 Carsten Nilsson 2017 

  

 

 

Kort & Gott

 


 

Vårens konstklubbar är tillsvidare inställda med anledning av Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd kring Covid-19.


 

Följ oss på sociala medier: Tjornedalakonsthall samt Ungkonsttjornedala


 

Är du 15-30 år? Då är Ung Kraft, projekt Koja nåt för dig! Se mer info under fliken Ung KraftMissade du seminariet 2019?
Här hittar du en sammanfattning av Carolina Söderholm, konstkritiker och frilansjournalist >>ÖSKG har 125 medlemmar 
– här finner du alla konst-
närer i bokstavsordning >>


 

HUVUDSPONSOR

Spb-syd-Svart-gul-platta

 

SPONSORER

ÅBERGS TRÄDGÅRD & CAFE

KiviksMusteri webb

Vill du synas här? Kontakta konsthallens kansli: info@oskg.nu

MED STÖD FRÅN

rs webb